Udlejning af hus

Hvis du overvejer at udleje dit hus, er du kommet til det rette sted. I Housing by Lis har vi nemlig hele 15 års erfaring med udlejning af huse. Vores mange års erfaring betyder, at du trygt kan overlade alt det praktiske arbejde til os.

Et hus er meget mere end bare en bopæl. Et hus er nemlig ofte genstand for en masse kærlige minder og oplevelser. Derfor siger vores erfaring, at de fleste udlejere naturligvis ønsker, at der bliver passet rigtig godt på huset i udlejningsperioden.

Derfor er du selvfølgelig også interesseret i at finde den helt rigtige lejer.

Den perfekte lejer af dit hus

Den perfekte lejer for dig handler i høj grad om god kemi – men derudover er der er også andre praktiske ting, som begge parter skal være enige om.

Det er vores ultimative opgave, at du føler dig tryg gennem hele forløbet. Sammen finder vi en lejer, der respekterer dit hus, og som imødekommer dine behov for pris, lejeperiode mv.

Du ønsker naturligvis en lejer, der respekterer dit hus, og som du kan stole på.

Spørgsmål vedrørende udlejning af huse

Ved udlejningen af dit hus vil der naturligt være mange spørgsmål, som du ønsker svar på. Du har måske spørgsmål såsom:

 • Hvad kan jeg leje mit hus ud for?
 • Hvordan lejer jeg mit hus ud?
 • Hvad koster det at udleje sit hus?

I Housing by Lis hjælper vi dig med at få svar på alle de spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med udlejningen af dit hus.

Vi er specialister i alt fra at fastsætte den rigtige leje – til fremvisningen af dit hus.

Hvad er din situation?

Der kan være mange grunde til, at du har taget en beslutning om at udleje dit hus. For nogle er det et selvvalg – og for andre er det et nødvendigt valg.

Måske er du på et længere ophold i udlandet – eller måske har du haft dit hus til salg i lang tid – dog uden et salg? Vi har erfaring med at håndtere en lang række forskellige situationer for udlejere, og vi kan derfor helt sikkert indfri dine behov.

Vi tager vi dit hus meget alvorligt. Det skal forstås på den måde, at vi respekterer den værdi, som huset har for dig.

Fortsæt livet som du plejer

Ved udlejning af huse, opstår der uundgåeligt nogle praktiske opgaver, og det kan for mange være svært at finde tid og overskud til at varetage det hele selv. I en travl hverdag kan det eksempelvis være stressende at skulle sørge for al kontakten til de potentielle lejere, fremvisningen af huset – og ikke mindst udformning af rapporter, lejekontrakter mv.

Vi gør meget ud af at lette opgaven for dig, så du kan læne dig tilbage og fortsætte dit liv, som du plejer.

Praktisk information om udlejning af huse

Der er mange ting, som man skal tage stilling til, når man overvejer udlejning af sit hus. Der er eksempelvis nogle praktiske ting, du skal vide, inden du udlejer huset.

Det kan anbefales, at du søger rådgivning, hvis du overvejer at udleje dit hus. Der er nemlig mange ting at holde styr på, og det er vigtigt, at det formelle er korrekt udformet til din og din families fordel.

Du har muligvis mange spørgsmål til alle de praktiske ting i forbindelse med udlejning af huset. Her kan vi bruge vores mange års erfaring og ekspertise til at svare på dine spørgsmål. Nogle ønsker kun hjælp til kontrakt og depositum – andre har også brug for hjælp til rengøring eller indretning.

Alt dette hjælper vi dig med

Vi kan hjælpe ved en lang række forskellige behov i forbindelse med udlejning af huse, men det er helt op til dig, hvor meget vi skal bistå med. I Housing by Lis tilbyder vi:

 • Fremvisning af huset
 • Udformning af lejekontrakt til dit hus
 • Udformning af indflytningsrapporter og udflytningsrapporter
 • Indretning og møblering af dit hus
 • Rengøring af huset, så det fremstår så pænt som muligt
 • Vedligeholdelse af haven med gartner
 • Inddrivelsen af depositum
 • Vurdering af dit hus ved eventuelt køb af huset

Vores erfaring med udlejning af huse

Det er qua vores mange års erfaring, at vi har opbygget et stort netværk af kompetente folk, der hver især er specialiseret inden for hvert område. Sammen kan vi stå for hele processen fra start til slut. På den måde behøver du ikke at samarbejde med flere forskellige leverandører – det hele er samlet ét sted, hvis du ønsker det.

Et eksempel på et samarbejde med os

Vi varetager således en masse forskelligartede opgaver, og for at kunne give dig den mest positive oplevelse som muligt, vil vi altid starte med en ganske uforpligtende dialog omkring dine behov. Det er også her, hvor vi besvarer alle de spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med udlejningen af dit hus.

Måske ønsker du at varetage en del selv – eller måske ønsker du en totalløsning, hvor vi sørger for det hele. Når vi er blevet klogere på dine behov, vil vi foretage en gratis besigtigelse af huset. Herefter kan vi nemlig fastsætte den helt rigtige husleje. Vi taler om, hvilken lejer du har i tankerne, og hvordan du ønsker, at fremvisningerne skal foregå.

Da vi nu ved, hvilke eventuelle udfordringer og behov, du står med, kontakter vi vores store netværk af kompetente folk. Det kan eksempelvis være gartnere, rengøringsfolk, ambassader, relocatorer eller virksomheder, som kan løse alle opgaverne, der er beskrevet ovenfor.

Når lejeren er fundet, vil vi stå for den formelle udformning af en lejekontrakt. Vi vil også sørge for indfrielsen af depositum.

Udlejning af huse i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Vi har specialiseret i at levere den bedste service for alle dem, der ønsker at udleje sit hus i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Ring til os uforpligtende i dag og bliv klogere på, om vi kan løfte denne opgave for dig. Vi hjælper både med udlejning af huse på kort- og lang tidsbasis.

Se alle vores andre boliger her på boliglisten, og hold dig ikke tilbage med at ringe til os på telefon 2296 9877.

 

This post is also available in: Danish