Udlejning af lejlighed

Går du med tanken om at udleje din lejlighed? Velkommen til et landsdækkende netværk af kompetente folk, der sammen kan løfte enhver opgave i forbindelse med udlejning af lejligheder.

I Housing by Lis er vi meget stolte af at være blandt de mest erfarne, når det kommer til privat udlejning af ejerlejligheder i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vores erfaring med udlejning af lejligheder

I Housing by Lis har vi hele 15 års erfaring med netop udlejning af lejligheder. Vores erfaring betyder, at vi har opbygget alle nødvendige kompetencer, der skal til for, at du får en så let og positiv oplevelse som muligt.

I løbet af de mange år som formidler af lejelejligheder, har vi håndteret et hav af forskellige kundesituationer. Derfor kan du trygt overlade alt det praktiske arbejde i forbindelse med udlejningen trygt til os. Måske er du på et længere ophold i udlandet – eller måske har du haft dit hus til salg i lang tid – dog uden et salg?  Vi har erfaring med at håndtere en lang række forskellige situationer for lejere, som vi tager meget alvorligt.

Vi tager udlejningen af din lejlighed alvorligt

Der kan være mange grunde til, at du har taget en beslutning om at udleje din ejerlejlighed. For nogle er det et selvvalg – og for andre er det et nødvendigt valg.

Din lejlighed gemmer muligvis på et væld af gode minder. Du kan måske derfor nikke genkendende til et behov for, at den nye udlejer skal passe rigtig godt på din lejlighed under hele udlejningsperioden – hvad end den er kort eller lang. Uanset hvad dine forventninger måtte være, skal vi nok finde en udlejer, der indfrier alle dine forventninger bedst muligt.

Vi tager vi udlejningen af din ejerlejlighed meget alvorligt. Det skal forstås på den måde, at vi respekterer den værdi, som lejligheden har for dig.

Den perfekte lejer af lejligheden

Du kender allerede dine forventninger til den nye lejer, og første skridt er derfor at formidle dine tanker og ønsker videre til os.

Når vi skal finde den nye lejer af din lejlighed, handler det i høj grad om tillid og kemi. Det handler dels om, at denne person skal kunne passe godt på din lejlighed og betale sine regninger, men det kræver også, at I sammen kan blive enige om en lang række praktiske ting i forbindelse med udlejningen af lejligheden.

Føl dig tryg

Vores ultimative opgave er at sørge for, at dine forventninger til samarbejdet indfries til fulde. Vi skal finde den rigtige udlejningspris for din lejlighed, den rette lejer – og så skal vi bistå ved alle de ekstraopgaver, der måtte være i relation til udlejningen af din lejlighed.

Dine spørgsmål om udlejning af lejligheder

Gennem vores erfaring har vi besvaret mange (rigtig mange) spørgsmål omkring udlejning af lejligheder. Der er med andre ord ingen dumme spørgsmål.

Du har måske spørgsmål såsom:

 • Hvad kan jeg udleje min lejlighed for?
 • Hvordan lejer jeg min lejlighed ud?
 • Hvad koster det at udleje sin lejlighed?
 • Kan jeg få hjælp til fremvisninger, kontrakter og depositum?

Dette er bare få af de spørgsmål, som vi taler med vores kunder om hver eneste dag. Vi er specialiserede i alt fra at fastlægge den helt rigtige udlejningspris for din lejlighed – til at rengøre lejligheden inden fremvisning.

Fortsæt dit liv som du plejer

Der vil helt naturligt forekomme en masse forskellige opgaver, som der skal tages hånd om, når man står over for at udleje sin lejlighed. Nogle af opgaverne er af mere formel karakter – andre er mere personlige.

Alle de mange opgaver kræver et overskud. I en travl hverdag kan det være svært at finde dette overskud, og det er her, vi kan træde til med vores topprofessionelle service.

For at nævne nogle få af opgaverne, der skal tages hånd om:

 • Lejekontrakten skal udformes
 • Lejligheden skal fremvises
 • Al kontakt til potentielle lejere af lejligheden skal holdes i gang

Det er naturligt nok stressende for mange at nå det hele, og mange bøder for det ved at gå glip af den helt rigtige lejer.

Som formidler af lejeboliger og som assistance ved udlejning af lejligheder tager vi hånd om alle de praktiske opgaver, du måtte have brug for.

Søg rådgivning inden udlejning af din lejlighed

Som vi allerede har været inde på, er der jo rigtig mange ting, du skal overveje, inden du kan udleje lejligheden.

Vores anbefaling er, at du søger professionel rådgivning til at varetage de juridiske opgaver. Ofte ser vi, at kunder tidligere har brugt tonsvis af energi på at prøve at løse alle opgaverne, alt imens de forsøger at opretholde deres familie- og arbejdsliv. Telefonen bliver ikke taget, når lejerne ringer. Lejligheden ligner 3. verdenskrig ved fremvisningen, og lejekontrakten – ja hvad skal der stå her?

Det kan betale sig at få professionel hjælp til at varetage disse ting.

Nogle ønsker kun hjælp til kontrakt og depositum – andre har også brug for hjælp til rengøring, vedligeholdelse af have eller sågar indretning af lejligheden.

Alt dette kan vi hjælpe med

Vi kan hjælpe ved en lang række forskellige behov i forbindelse med udlejning af lejligheden, men det er helt op til dig, hvor meget vi skal bistå med. I Housing by Lis tilbyder vi:

 • Fremvisning af lejligheden
 • Udformning af lejekontrakt til din lejlighed
 • Udformning af indflytningsrapporter og udflytningsrapporter
 • Indretning og møblering af lejligheden
 • Rengøring af lejligheden så den fremstår så præsentabel som muligt
 • Vedligeholdelse af haven med professionel gartner
 • Inddrivelsen af depositum
 • Vurdering af lejligheden ved eventuelt køb

Vores netværk

Som du ved, har vi gennem vores mange års erfaring formået at opbygge det mest kompetente netværk af folk, der er specialiseret inden for hver deres kerneområde.

Sammen kan vi stå for hele processen fra start til slut. På den måde behøver du ikke at samarbejde med flere forskellige leverandører – det hele er samlet ét sted, hvis du ønsker det. Det har flere fordele. Den mest iøjefaldende fordel må være, at du undgår en masse spildtid og koordinering.

Udlejning af lejlighed: Step by step

Vi varetager dermed alle de mange forskelligartede opgaver for at kunne gøre din hverdag lettere. Det er vores mål, at du blot skal kunne læne dig tilbage under hele processen. Vi tilbyder løbende sparring, så du altid kan føle dig tryg.

Den indledende dialog

…består i en indledende samtale. Her fortæller du os om dine forventninger og behov. Det er også i denne dialog, du får svar på dine mange spørgsmål. Det kan meget vel være, at du kun søger hjælp til selve fremvisningen af lejligheden, men det kan også være, at du har behov for vores fulde assistance.

Fastlæggelse af plan

…er at lægge den bedst mulige plan for det videre samarbejde. Planen udformes på en sådan måde, at din dagligdag og behov er omdrejningspunktet. Herefter foretager vi en ganske gratis besigtigelse af din lejlighed. Det er derefter muligt for os at fastlægge den helt rigtige pris.

Pris og fremvisning

Nu er prisen på plads, og inden vi for alvor kan gå i gang med arbejdet, skal vi komme nærmere, hvem din drømmeudlejer er. Når dette er lagt fast, taler vi om, hvordan du ønsker at fremvisningen af lejligheden skal foregå. Hvilke dage passer dig, og hvilket tidspunkt passer bedst i din dagligdag?

Vi taler også om, hvilke eventuelle udfordringer, du står overfor. Så kan vi nemlig arbejde os rundt om disse, så udfordringerne aldrig bliver til problemer, der ikke kan løses.

Opgavefordeling

Tiden er nu kommer til, at vi kan kontakte de nødvendige folk til at varetage de mange opgaver. Vi kontakter eksempelvis ambassader, relocatorer, gartnere og indretningsfirmaer. Tilsammen skaber vi den perfekte ramme, der gør det muligt at finde den perfekte lejer af din lejlighed.

Kontrakt og overlevering

Når denne lejer er fundet, sørger vi for underskrivelse af kontrakt, indfrielse af depositum og dato for udveksling af nøgler.

Lejlighedsudlejning i Storkøbenhavn og Nordsjælland

I Housing by Lis har vi specialiseret os i at levere den bedste service, når det kommer til udlejning af lejligheder i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Er du i tvivl om, hvorvidt vi også leverer vores ekspertise i dit område, kan du ringe til os i dag for en helt uforpligtende snak.

Se vores andre lejligheder her på boliglisten, og hold dig ikke tilbage med at kontakte til os på telefon 22 96 98 77.

Vi glæder os til at tale med dig.

This post is also available in: Danish